top of page
WEB13.jpg

Projekt

Projekt: Bild

Pågående Projekt

Fasad - BRF HÖJDEN 8.jpg

BRF HÖJDEN 8

Säljstart Våren 2022

I Kummelnäs i Nacka uppför Brisk åtta fantastiska bostäder med närhet till hav och natur med en sandstrand på promenadavstånd från husen.

WEB35.jpg

ÅKERMYNTAN 12

Hyresbostäder

I Borås uppför Brisk 54 st. nya hyresbostäder i en befintligt kontorsfastighet som konverteras och utvecklas till bostadshus med påbyggnadsplan. Bostäderna förväntas inflyttningsklara 2024.

Hör av dig
WEB11.jpg

BRF ÄPPELGÅRDEN

Säljstart våren 2023

I Saltsjö-boo i Nacka planerar Brisk att uppföra ett flertal stadsradhus i vacker gestaltning för att stilmässigt passa in i omkringliggande natur. Mer information inom kort.

Hör av dig
Projekt: Utvecklingsprojekt

Avslutade Projekt

Havet_Brisk 3.jpeg

BRF HAVET 16

2020 - Slutsålt

I Vikingshill i Nacka skapade vi på Brisk en idyll med 16 bostäder med naturen och skärgården som granne. Husen är ritade med det tallskogsbekransade havet och de kringliggande lummiga bergsknallarna som inspiration. Exteriören är dov och naturlig och smälter väl in i det kringliggande landskapet. Innanför dess vägar öppnar moderna och ytsmarta bostadsrätter upp sig och där finns alla bekvämligheter man vill ha. Här i Vikingshill är det enkelt att leva ett aktivt och socialt liv. Himlen, havet och naturen är alltid närvarande. Och Stockholms innerstad är aldrig långt borta. Projektet nominerades till Nacka Stadsbyggnadsutmärkelse 2020.

Lampaffaren_Brisk 2.jpeg

BRF LAMPAFFÄREN

2020 - Slutsålt

I Eriksvik i Nacka byggde Brisk åtta stilfulla och moderna stadsradhus. Fasaderna kläddes i lärkträ och genomgående ljusa och sobra materialval som för tankarna till en tidlös skandinaviska känsla. Bostäderna imponerar med en enorm takhöjd och ljusinsläpp med egna miniträdgårdar på båda sidor av radhusen. Projektet nominerades till Nacka Stadsbyggnadsutmärkelse 2020.

Projekt: Utvecklingsprojekt
bottom of page