"Vi drivs av att tänka annorlunda med en ambition att skapa ytsmarta bostäder för harmoniska hem"

Brisk startades 2016 i Stockholm med ambitionen om att bygga bostäder med själ och attityd. Hem att älska och identifiera sig med. Att köpa bostad är stort. Och svårt. Vårt mål är att göra en så viktig och krävande sak som att skaffa ett boende till ett rent nöje. Vi bygger bostäder för kreativa unga, gamla och alla andra däremellan som älskar det unika och inspirerande, och som inte vill investera i ett själlöst och standardiserat boende. Därför anlitar vi nytänkande arkitekter och hittar smartare lösningar för rum och material där varje kvadratcentimeter skall vara genomtänkt. Brisk Properties jobbar med projektutveckling av bostäder, främst flerbostadshus och radhus i form av bostadsrätter. Vårt primärområde är Nacka men vi letar också aktivt tomter där det dyker upp bra möjligheter inom hela Storstockholm.

Brisk Properties ägs till 60 procent av Max Properties Holding AB.  Max Properties Holding AB är ett privatägt fastighetsbolag som grundades 2012 i Göteborg och inriktar sig på att bygga, utveckla och förvalta fastigheter. Bolaget har sedan starten ett flertal kommersiella fastigheter och pågående bostadsprojekt i och runtomkring Göteborg och där strategin är att förvärva och långsiktigt bygga upp ett fastighetsbestånd och samtidigt utveckla bostäder i Göteborg och Stockholm. Läs mer här >

Marknad och organisation

Brisk Properties förvärvar, utvecklar och säljer fastigheter med lägen i Stockholms kranskommuner, med ett stort fokus på Nacka. Vi arbetar uteslutande med nyproduktion av bostäder i attraktiva områden där vi ser att vår målgrupp vill leva.

Grundstenar

Vi strävar efter att skapa bostäder som inspirerar och där livet kan sprudla. Nytänkande arkitektur och exklusiva materialval är signum för våra bostäder. Vår inspiration kommer från livet omkring oss, där vår ambition är att skapa ytsmarta bostäder för harmoniska hem.

Hållbarhet

Hållbarhet är en självklar del i vårt bostadsutvecklande. För oss handlar hållbart bostadsbyggande om att ta hänsyn till närmiljön för att bevara eller förstärka befintliga värden och kvaliteter, samtidigt som utformning och placering av bostäderna på ett positivt sätt bidrar till en bättre stadsbild.

Karriär

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta och talangfulla personer även när vi inte aktivt söker nya medarbetare. Kontakta gärna oss om du är intresserad av att bli en del av Brisk-teamet.

Vi som jobbar på Brisk

Max Olausson

Max har ett brinnande intresse för fastigheter och en examen inom Fastighet och Finans från KTH i Stockholm. Max drivs av skapandet av individuella bostäder som bidrar till en bättre vardag för de boende. 

Marc Solberg

Marc har ett genuint intresse för fastigheter i stort och drivs av skapandet av bättre bostäder och tilltalande arkitektur. Marc har en Master inom Finance och Strategi från Copenhagen Business School. Tidigare har Marc arbetat som managementkonsult inom strategi- och verksamhetsutveckling samt inom fastighetsrådgivning. 

Fredrik Kocsis

Fredrik har lång erfarenhet inom bygg och entreprenörskap och har tidigare drivit ett byggföretag i Stockholm. Fredrik har känslan för detaljer och ser lösningar där andra ser problem, något som kommer väl till pass när det kommer till att arbeta fram smarta planlösningar.